7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

AGNES KABALE

Velkommen til Solitaire Agnes. Spil gratis en af de mest vanedannende variationer af Klondike-kortspillet. Reglerne for layoutet er på mange måder ens, og målet er at samle alle kort efter kulør i 4 bunker med fundament for at rydde spillereglerne.

Du kan nemt lære at spille Agnes Kabale, hvis du tidligere har spillet Klondike Solitaire, der er mange lignende funktioner her.

Solitaire spilles med 52 kort i et standard spillekortspil. De første 28 kort deles ud som i Klondike. Det næste kort placeres på det første af de fire fundamenter og indstiller værdien på basiskortene til det spil. Alle andre kort med samme værdi skal placeres på de resterende tre baser. Spillelageret er på 7 kort. De deles ud på nederste linje på spillefeltet og er tilgængelige når som helst.

AGNES KABALE Regler

  • fundamentet er samlet efter farve;
  • bunker af kort på bordet er opstillet med skiftende farver i faldende rækkefølge;
  • hvis der ikke er nogen muligheder for at flytte og sortere på spillefeltet, kan du fortsætte spillet med reservekortene;
  • en vigtig egenskab ved spillet Agnes - lageren får 7 kort hver, hvis spillet ikke kan fortsættes, kan du bruge et nyt sæt;
  • ethvert kort eller endda en rækkefølge, der ikke har samme kulør, kan tage plads på spillereglerne - denne funktion i Agnes Kabale gør layoutet særligt interessant!

Der er to versioner af Agnes Kabale. Den ovenfor beskrevne kaldes Agnes Bernau. En anden version af kabalen "Agnes 2", det alternative navn er "Agnes Sorel". Den angiver ikke værdien for fundamentet, og sorteringen på spillefeltet tillader ikke skiftende farver.