7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

DOBBELT NAPOLEON KABALE

To fulde dæk på 52 kort bruges i spillet - 104 kort i alt. Alle kort i bunken er anbragt i 10 lodrette søjler. Hovedrækken, hvis startkort er ess, er til højre over disse rækker. Under hovedrækken er der plads til otte kort af den såkaldte "midlertidige lager".

Målet med spillet er at frigøre otte ess under spillet og samle de tilsvarende dragter i stigende rækkefølge på dem.

DOBBELT NAPOLEON KABALE Regler

Spilkortene er de nederste kolonnekort med forsiden opad og de "midlertidige lager" -kort. Hvis der er esser og efterfølgende kort blandt spillekortene i det indledende kaballayout, flyttes de til hovedrækken. Derefter kan du begynde at flytte kort fra kolonne til kolonne for at frigøre andre esser og kort, der er egnede til at flytte til hovedrækken.

Du kan kun flytte et kort i faldende rækkefølge og med skiftende farver ad gangen. Hvis der er kort mellem kolonnerne, der interfererer med yderligere løsning blandt kolonnernes spillekort, kan de føres til den "midlertidige bestand". Den "midlertidige aktie" kan ikke indeholde mere end otte kort ad gangen, et for hver placering. Kort fra den "midlertidige bestand" kan flyttes til en af kolonnerne eller hovedrækken, når de er gyldige.

Ethvert kort kan flyttes til en fuldstændig ledig kolonne, både fra andre kolonner og fra den "midlertidige lager". Kabal spilles i en runde.