7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

KLONDIKE SOLITAIRE

Den mest interessante type Klondike Solitaire. Spil gratis uden registrering! Målet med spillet er at arrangere et kort på 52 kort i kolonner efter dragter ved hjælp af aktive kort.

KLONDIKE SOLITAIRE Regler

På spilleområdet er der lagt 28 kort i syv kolonner. 1 kort i det første, to kort i det andet og så videre i stigende rækkefølge. Layoutets form ligner et dobbelt foldet lommetørklæde. De resterende 24 kort udgør fundamentet og bruges på spillerens anmodning. Du skal sortere dem efter kulør, begyndende med essene i 4 fundamenter placeret øverst til højre. Sekvensen er faldende: du lægger et to på esset og op til kongen.

Hovedforskellen mellem tre kort Klondike Solitaire og den klassiske kabale er i et begrænset antal aktive kort, hvilket stimulerer analysen af situationen og søgen efter det mest rentable træk. Kun det øverste kort fra affaldet kan være et spilkort, det er vigtigt at sortere det til fundamentet eller et opadgående kort i kolonnen.

Det er tilladt at flytte kort over spillereglerne under opmærksomhed på farveændring og i faldende rækkefølge. Kun en konge kan flyttes til et tomt rum. Det kan være et kort eller en sekvens af kort.

Klondike Solitaire strategi

Metoden med tre kort, der deles ud ad gangen, dikterer sorteringslayoutmønstre. I den klassiske version af Klondike Solitaire betyder antallet af træk noget. Alle kort i det ekstra kort kan bruges når som helst.

Du har kun adgang til et kort fra det tredobbelte layout, så du skal beregne dine træk. Hvis du tager det øverste kort fra stakken, kan resten flyttes på en. Således kan du beregne, hvor mange kort der skal fjernes for at få det ønskede med fuld rulning.

I gamle dage denne måde at løse Klondike patiens med tre kort kaldet "profetisk" på grund af behovet for seriøs logisk indsats. Det blev antaget, at en person, der kan koncentrere sig om sekventering, kan distrahere fra forgæves tanker, koncentrere sig om det vigtigste og få det eneste korrekte svar på dit spørgsmål. Tro det eller ej, dette er en god måde at hvile på! Hav et dejligt spil!