7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

TRI PEAKS SOLITAIRE

Hvis du vil spille Tri Peaks Solitaire online gratis og uden registrering, skal du trykke på “Start” -knappen lige nu! Dette er det mest berømte enkle og sjove kortspil. Mens du spiller vil du distrahere fra stress og øve din observation.

Tri Peaks Solitaire-layout er dannet af 52 kort: 28 er anbragt i pyramider med et fundament på 3 kort. Den fjerde række er åben og fælles for hver af de 3 toppe. Et kort lægges med forsiden nedad. Dette er grundlaget og hovedretningslinjen til løsning af denne kabale. Det resterende dæk er en reserve.

Dette er den mest bekvemme type Tri Peaks Solitaire. Så snart den åbne hovedrække er fjernet, åbner alle tre tårne deres kort. Spilleren har flere chancer for at løse kabalen.

TRI PEAKS SOLITAIRE Regler

Pyramider i denne kabale er anbragt fra fundamentet til toppen. Valget afhænger kun af pålydende på det øverste fundamentkort.

Husk hovedbetingelsen, før du spiller Tri Peaks Solitaire. Hvert næste kort kan afvige fra det forrige et efter et. Reserven hjælper dig ud i en situation, hvor der ikke er nogen kort blandt de åbne kort i kabalen.

Du kan fortryde et træk, afspille det samme layout igen eller blande dækket.

Hovedmålet med Tri Peaks Solitaire er at løse det. Men spillet har en ekstra belønning med point for det korrekte resultat af spillet med minimal indsats.

Der er en flytæller i spillet. Jo færre træk du foretager, jo højere antal point kan du score. Hvis du er en perfektionist, der ønsker at opnå ekspertise inden for ethvert område, så prøv denne sværere version af reglerne. Løs dette puslespil med det maksimale antal point.