7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

CARPET SOLITAIRE

Carpet Solitaire bruger et kort med 52 kort. 20 kort lægges med forsiden opad i fire rækker, fem kort i hver række udgør et "tæppe". Esser lægges ud på "tæppet", når de kommer ud af dækket og danner hovedrækken. De tilsvarende dragter samles i stigende rækkefølge på essene.

CARPET SOLITAIRE Regler

Alle tæppekort kan spilles. Med andre ord kan de flyttes til hovedrækken, når de er egnede til den. Hvis "tæppet" indeholder to og efterfølgende kort med dragterne til de ess, der allerede er ude af bunken og er i hovedrækken, flyttes de til essene. Deres pladser i "tæppet" er fyldt med kort fra bunken. De passende kort placeres de vigtigste steder, og andre kort ligger i en bunke i det øjeblik. Stakkens øverste kort er som altid et spilkort og kan når som helst flyttes til hovedrækken eller "tæppet".

Kort fra bunken kan uddeles efter at have flyttet alle passende kort til hovedrækken og fyldt de tomme rum i "tæppet".

Når du udfylder ledige pladser i "tæppet", skal du tage et kort fra en bunke, men ikke det næste kort fra bunken. Du skal ikke skynde dig at udfylde de tomme steder i "tæppet" med tilfældige kort. Prøv kun at bruge de kort, der kan flyttes til hovedrækken.

Spillet spilles i en runde. Hvis der er usamlede kort tilbage, efter at hele bunken er lagt, kan de ikke uddeles igen. Så spillet er slut. Kabal løses ganske ofte.