7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

CLASSIC SPIDER SOLITAIRE

Alles yndlings Spider Solitaire har været et klassisk kortspil i over 200 år. Det er en af de bedste mentale øvelser, siden den blev opfundet af briterne. Ikke underligt, at den sande betydning af navnet Spider Solitaire er "Spiderens tålmodighed". Spillet kræver lidt fritid, velplanlagt strategi og analyse.

Vi inviterer dig til at spille det bedste spil Classic Spider Solitaire. Spil denne gamle version af kabal uden registrering og annoncer på niveauerne.

At spille Spider online er meget lettere end nogensinde. Ikke fordi spillerne er blevet klogere eller de klassiske regler er blevet ændret. Ved hjælp af knapperne "Annuller" og "Tip" er der en chance for at snyde nu. For eksempel i Spider 1 Suit, Classic Edderkop Kabale eller Edderkop Kabale 4 kan du nemt forenkle opgaven. Er du klar til at spille lige nu? Lad os så komme i gang!

CLASSIC SPIDER SOLITAIRE Regler

Som enhver klassisk Spider Solitaire kræver det en fuld rang på 13 kort, ikke på fundamentet, men på bordet. Hvis du spiller Spider af samme farve, skal du blot flytte de laveste kort i stigende rækkefølge til de højeste (10, 9, 8… 2). Den fulde rang fra kongen til esset gemmes automatisk til side for at frigøre plads til den næste sortering.

Når du spiller Spider Solitaire 2-dragter, kan du lægge lave kort på høje kort, selvom de ikke har samme farve og den modsatte farve. Det samme gælder for 4 dragter, du får bare flere muligheder. Men kun homogene kort kan flyttes mellem celler. Ved at klikke på bunken i nederste højre hjørne vises en hel række kort for hver kolonne.