7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

AUSTRALIAN SOLITAIRE

Det er tid til at spille Australian Solitaire online gratis. Dette er et klassisk kabale-spil af australsk oprindelse, der kombinerer elementer fra Klondike Solitaire og Yukon, men meget mere interessant og udfordrende. Se selv!

Vi inviterer dig til at spille Australian Solitaire uden registrering. Som gæst kan du spionere på det næste træk ved hjælp af "H" -knappen, gentage det samme layout og følge statistikken for dine træk i spillet.

I begyndelsen af spillet deles en bunke med fire kort med forsiden op i hver af de syv kolonner. De resterende kort danner fundamentet og bruges i spillet uden at genopdage.

AUSTRALIAN SOLITAIRE Regler

Byg alle 4 dragter i fundamentet, der begynder med esserne. Kortene er sorteret i faldende kulør.

Du kan flytte uordnede bunker. Det øverste kort i sekvensen skal være lavere efter rang og af samme farve som den, der accepterer det. Kun en konge kan flyttes til et tomt rum med eller uden en bunke kort.

Strategi

At løse den australske kabale er vanskeligere end en almindelig kabale, fordi du ikke kan genoprette resten af bunken to gange. Ofte ender kortene i slutbunken, og det er næsten umuligt at returnere dem til kabalen. For at vinde skal du tage så mange kort som muligt ind i spillet.

Du kan se de korrekte træk ved at klikke på knappen "Øje" i den øverste menulinje. Gå ikke glip af kortene med en lav rating. Blokering bremser fyldningen af fundamentet. Chancen for at vinde spillet Australian Solitaire afhænger mere af held end af dine evner. Lad os teste din formue i dag? Nyd spillet!