7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

ALASKA KABALE

Det er tid til at spille Alaska Kabale. At spille online er endnu sjovere end normalt! Få mere spænding i dette gratis spil med autoplay, annullering af træk og endeløse tip. Du kan spille fuld skærm på en tablet, mobiltelefon eller pc lige nu og altid forvente at spille et godt spil uden annoncer.

Alaska Kabale er et perfekt spil for dem, der kan lide at spille online udfordrende spil. Reglerne er meget enkle, og der er masser af chancer for at vinde, men procentdelen af et vellykket resultat i et rigtigt spil er ikke mere end 25%! Men de, der ønsker at spille Alaska Kabale online, øger deres chancer betydeligt. For det første kan du annullere dit træk. For det andet kan du afspille layoutet mange gange. Spillet kører på en tablet, telefon eller computer og kan forårsage alvorlig spænding og endda afhængighed. Vær forsigtig!

ALASKA KABALE Regler

Reglerne for Alaska Kabale er meget enkle. Du skal samle alle kortene i 4 bunker med fundamenter, begyndende med essene. Det oprindelige layout af spillet ligner den berømte Klondike Solitaire. Der er 28 kort med forsiden nedad på syv bunker. Resten af kortene deles med forsiden opad.

Kortene, der bevæger sig i Alaska Kabale, ligner den Edderkop Kabal. Du kan flytte ethvert kort med en åben værdi under overholdelse af rækkefølgen af faldende eller forøgende kulør. I dette tilfælde flyttes alle ikke-ordnede kort nedenunder som et. Kun en konge kan gå til en tom bunke eller en gruppe kort ledet af en konge.

Alaska Kabale-strategi

Det vigtigste i løsningen er at åbne kortene med billedsiden ned så hurtigt som muligt. Kun disse kort kan spilles i spillet og kan sorteres frit. Spillet vindes, efter at alle kort er uddelt til fundamentet fra essene til kongen. Skynd dig ikke for hurtigt at fylde fundamentet, husk om hovedprioriteten for at få adgang til alle kortene.