7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

EDDERKOP KABALE 4

Den berømte Edderkop Kabale 4 består af kort med to fulde dæk. Dette er den sværeste kabal af alle Spider-solitaire. Sandsynligheden for at vinde sammenlignet med Klondike Solitaire er ca. 30%. Men ved hjælp af Fortryd-knappen vokser chancerne op til 50%! Vi har fundet den nemmeste version af det gratis online spil Edderkop Kabale 4. Du kan spille uden registrering som gæst. Brug knapperne Return og Hint for at få det bedste resultat.

Målet med Edderkop Kabale 4 er at sortere kortene i ordnede grupper på 13 kort fra en konge til et es. I 4-suit-versionen er det største problem at finde den rigtige strategi. Vi viser dig den rigtige måde at løse denne kabale på. Lad os starte med reglerne.

EDDERKOP KABALE 4 Regler

I begyndelsen af spillet lægges 50 kort i bestanden, og resten deles i 10 bunker. 6 kort i de første fire bunker og 5 kort i de resterende bunker. Alle er med billedsiden nedad, bortset fra den sidste i hver bunke med forsiden opad. Du kan flytte kort mellem kolonner under hensyntagen til reglerne:

  • et kort med billedsiden opad kan flyttes til en hvilken som helst kolonne til den ene rang over kortet, uanset dragt
  • kort af samme farve, som er stablet i rækkefølge, kan flyttes som et kort
  • en bunke med passende kort eller et hvilket som helst topkort kan flyttes til et tomt rum.

Den foldede sekvens på 13 kort fra en konge til et es forsvinder automatisk og sættes i fundamentet. Målet er at samle alle 8 sekvenser.

Du kan til enhver tid bruge kortene fra stakken. På den betingelse at der ikke er tomme pladser på spillereglerne. Klik på og 10 kort tilføjes fra bestanden, et i hver kolonne.

Sådan spiller du Edderkop Kabale 4

Brug taktiske tricks, som kun professionelle spillere kender. De kan være meget nyttige til træning af din koncentration og logiske tænkning.

Spiltip

1. Det er bedre at begynde at spille kabale med høje kort, de danner grundlaget for sekvenserne, og hvis de er samlet en gang, behøver de ikke at blive flyttet.

2. En god strategi er at sortere kortene efter farve.

3. Prøv at frigøre linjen, så du kan bruge det tomme rum til at sortere efter kulør.

Spillet har ingen tidsbegrænsninger, men du kan kontrollere statistikker og se resultaterne.