7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

LA BELLE LUCIE

Klassisk kabale "La Belle Lucie" (Pretty Lucia) er et spil, hvor du skal sortere kortene efter farve. Ofte er det ikke så let at løse det. Der er tre shuffles tilgængelige under spillet. Det giver dig mange varianter til at søge efter strategiske løsninger.

Vi inviterer dig til at spille online patiens "La Belle Lucie". Spil den bedste version af spillet gratis uden registrering. Nyd fremragende design, praktisk kontrol og nyttige knapper "Fortryd", "Foreslå et træk" og "Hjælp", der adskiller denne version fra de andre. Tjek det lige nu!

LA BELLE LUCIE Regler

Enkeltbunken på 52 kort deles ud i 18 fans. 16 fans på 3 kort hver og 2 mere på 2 forsiden opad.

Målet med "La Belle Lucie" -spillet er at opbygge kort til de 4 fundamentbunker i stigende kulør, begyndende med essene, der flyttes til grundraden.

Kort fra en fan kan flyttes til en anden en efter en i faldende kulør. For eksempel kan du kun flytte en ti til en spadestik.

Hvis du sidder fast, kan du bruge blandeknappen, men ikke mere end tre gange.

La Belle Lucie Solitaire-strategi

Da alle kort er åbne fra starten af spillet, planlægger du at sortere og gradvist flytte kort til fansen.

Vær opmærksom på kortene med en høj rating. De blokerer bevægelsen af kortene nedenunder og kan kun åbnes ved at blande. Du kan ikke flytte et kort til en tom celle for anden gang. Frigør det for at flytte et kort til blæseren.