7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

ALGERIAN SOLITAIRE

Hvis du beslutter at spille Algerian Patience Solitaire, kan du spille et spil med god kvalitet gratis med maksimal komfort og uden registrering. Det vigtigste her er at være vedholdende. Spillet er sværere end den klassiske Spider-kabale, men det er meget vanedannende!

Algerisk tålmodighed og andre kabale-spil har et fælles mål. Du skal arrangere kort i rækkefølge og kulør. I dette tilfælde kommer layoutet fra 2 dæk med spillekort med 8 grundlæggende fundamenter. Du skal sortere dæk i stigende (fra es til kongen) og faldende rækkefølge efter kulør.

ALGERIAN SOLITAIRE Regler

Kort på spilleområdet kan flyttes til et af fundamentene eller en tilstødende kolonne i henhold til et af principperne:

- i stigende rækkefølge af pålydende værdi: 5 ♦, 6 ♦, 7 ♦, 8 ♦, 9 ♦;

- i faldende rækkefølge efter pålydende værdi: K ♣, Q ♣, J ♣, 10 ♣, 9 ♣, 8 ♣.

I mange solitaire kortspil kan en spiller muligvis ikke tage højde for en kulør, når han flytter kortene mellem kolonnerne i sorteringsfasen. Det eneste krav er, at et kort skal være en rang over eller en rang under. I spillet er Algerian Patience Solitaire altid sorteret efter kulør. Heldigvis kan du oprette både stigende og faldende sekvenser på samme tid.

I henhold til reglerne for algerisk tålmodighed er rangordningen af kort kontinuerlig, hvilket betyder, at du kan flytte kongen efter esset, hvis det er nødvendigt.

Fordelen ved den online patiens Algeriske tålmodighed er, at en spiller kan flytte et kort ad gangen eller flytte en dragsekvens ved at holde SHIFT-tasten nede. For at fortryde det sidste træk skal du trykke på pileknappen i nederste højre hjørne.

I modsætning til "Spider", "Klondike" og andre kabale-spil tillader "Algerian Patience" at udfylde tomme søjler i spillefeltet med ethvert kort. Du kan bruge 6 trækbunker fra bunden af spillefeltet uden begrænsninger og se de næste kort ved blot at løfte den øverste som om du ville fjerne det.

Patentens officielle navn er Algerian Patience, der symboliserer den komplicerede algeriske version af den traditionelle kabale. Ordet "tålmodighed" dukkede op på grund af den bogstavelige oversættelse af "Algerian Patience Solitaire", hvor betydningen af et kortspil erstattes af et af de morfologiske synonymer. Men fejlen viste sig at være passende. Kabalen "Algerian Patience" er ret vanskelig. Det kræver beslutsomhed og opmærksomhed, men det bringer lyse følelser og spænding. Spil Algerian Patience Solitaire lige nu gratis online uden registrering og tidsbegrænsninger. Nyd spillet!