7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

EDDERKOP KABALE 2

Edderkop Kabale ligner meget en Klassisk Edderkoppe spil. Her bruges kortene på det franske dæk fra en 2 til et ess, men kun to kategorier bruges - rød og sort.

I hjertet af det gratis online spil er Edderkop Kabale et kabal fra det 19. århundrede. Det blev kaldt det bedste middel til sindet på grund af behovet for at fokusere på den bedste løsning. Denne gamle kabal med et tofarvet layout er stadig det bedste tog til din hjerne! Sammenlignet med Klondike Solitaire er det sværere at spille Edderkop Kabale på grund af behovet for at tage flere restriktioner i betragtning.

EDDERKOP KABALE 2 Regler

Lad os finde ud af, hvordan du spiller Edderkop Kabale. Lad os starte med nogle grundlæggende spiloplysninger. Du kan komme ind i spillet som gæst. Spil denne kabale online gratis uden registrering. Du får alle spillerens fordele:

  • ubegrænset antal tip;
  • evnen til at finde ud af, hvordan man kan løse kabalen;
  • "returner et træk" -knap;
  • counter of moves;
  • automatisk gemning af den bedste score i Edderkop Kabale.

Målet med Edderkop Kabale

Målet med spillet er at sortere kabalen i 2 dragter ved at flytte kort i faldende rækkefølge af værdier. Mens du sorterer layoutet, kan du lægge røde dragter oven på sorte kort og omvendt. Men dette vil kun være en mellemløsning. Det er umuligt at udfylde et sæt kort, der indeholder en blanding af dragter.

I sorteringsprocessen kan du arrangere kort i faldende rækkefølge uden at tage højde for farven. Du kan ikke flytte dem også i en gruppe. Kun dele i en farve kan flyttes.

Line-up sekvenser på 13 værdier fra en konge til et es under hensyntagen til kulørbegrænsningerne. Saml 4 sæt af hver farve for at fjerne dem fra spillereglerne. Kabal løses, når alle 8 sæt er elimineret. Hav et godt spil!