7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

EIGHT OFF SOLITAIRE

Kortspillet Eight Off er et kabale-spil, der er sjovt og udfordrende. Måden at løse denne kabale på ligner Napoleon Kabale-kabalen, og navnet antyder på hovedfunktionen i spillet. Der er otte ekstra celler i stedet for de sædvanlige fire! Lad os starte spillet!

Dette er Eight Off Solitaire, hvor du kan annullere et træk og bruge tipene til, hvordan du spiller. Du kan spille det uden registrering som gæst. Vi råder dig til at bruge alle fordelene ved en autoriseret spiller. Du kan ændre baggrunden, korttypen og tilpasse visningen af kabalen fuldstændigt på din måde.

I henhold til spillereglerne for Eight Off Solitaire deles et spil på 52 spillekort med forsiden opad i otte bunker med seks kort. De resterende fire vender også opad og optager halvdelen af stamcellerne.

Målet med spillet er at sortere dækket i fundament, begyndende med essene i stigende rækkefølge af hver kulør.

På spillefeltet kan du sortere kort, der skifter mellem dem i faldende rækkefølge efter farve.

Otte gratis celler er ekstra slots, der kan indeholde et kort hver. De garanterer også flytning af en række kort mellem stakke.

Jo flere celler der er frie, jo længere kan rækkefølgen af kort flyttes.

EIGHT OFF SOLITAIRE Regler

Sorter kortene efter kulør i faldende rækkefølge.

Kun kongen kan flyttes i en tom celle.

Esserne flyttes først til fundamentets bunker (som i "Klondike" Solitaire) og derefter i stigende rækkefølge fra de nederste to til kongerne.

Alle kort kan flyttes til otte celler, hvorfra de kan tages både til at flytte til fundamentet og til at spille i layoutet.

Spillet er slut, når hele dækket er lagt i fundament. Vi ønsker dig at have en god tid i spillet!