7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

CRESCENT SOLITAIRE

Tid til at spille Crescent Solitaire. Denne gratis online version af spillet har de bedste spilleforhold! Du kan afspille fuld skærm, se statistik og modtage tip uden registrering. Kabal består af 2 dæk, den ene mangler esser og den anden mangler konger. Placeret i midten danner de bunkerne. Resten af kortene er lagt rundt i form af en halvmåne.

Det originale navn på det fantastiske puslespil er Crescent Solitaire er baseret på ligheden mellem layoutet på dækket og halvmåne af en nymåne.

CRESCENT SOLITAIRE Regler

I henhold til reglerne er målet med spillet at flytte alle kort fra de 16 ydre bunker til de 8 vandrette i midten.

De øverste 4 bunker starter fra kongerne og skal stables i faldende rækkefølge (Queens, Jacks osv. op til to af hver kulør). Bundbunken er dannet i henhold til "nymåne". Du skal sætte to på essene.

Alle åbne kort kan flyttes til en anden bunke, hvis de adskiller sig i rækkefølge med 1. F.eks. kan en 7 spader placeres på en 6 eller en 8 i samme kulør.

Halvmåne-kabale-strategi

Med hensyn til kompleksitet kan Crescent Solitaire sammenlignes med Edderkop Kabale 4. Du kan nemt vinde, hvis du tålmodigt undersøger mulige træk og bruger nogle tricks:

  • hvis du har et valg mellem 2 identiske kort, skal du kontrollere de nederste. For at gøre dette skal du klikke på kortet og løfte det, som om du vil flytte det;
  • prøv at arrangere bunkerne på dragterne jævnt for at forhindre en "blindgyde-kombination" med blokering af identiske kort.

Tip og hjælp

Onlineversionen af kabal har flere yderligere funktioner, som du måske finder nyttige.

1. "Moves" -blokken viser antallet af mulige træk tilgængelige på spillefeltet under hensyntagen til muligheden for at flytte kort til en af bunkerne eller blande mellem bunker arrangeret i en form af en halvmåne.

2. Du kan bruge en "tip" -knap 5 gange pr. Spil.

3. Layoutet kan ændres tre gange ved hjælp af en "Shuffle" -knap, mens alle kortene arrangeret i en halvmåne spilles i tilfældig rækkefølge. Brug denne hjælp i ekstreme situationer, hvis der ikke er nogen varianter til at fylde bunken.

Du kan spille et af de mest interessante kortspil til 2 dragter. Ud over et behageligt tidsfordriv kan det gavne det. At spille kabal udvikler logisk tænkning og visuelle færdigheder. Hav et dejligt spil!