7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

TÅRNE KABALE

Tårne Kabale (Towers Solitaire) er et meget spændende online kortspil. Du kan spille online gratis og uden registrering med hundredvis af forskellige muligheder. Mens du spiller, vil du være lidenskabelig for spillet uden at anstrenge din hjerne.

Målet med spillet er at flytte et kort kort fra tårnet til fundamentet i numerisk rækkefølge. Det kan let gøres af et barn, en teenager eller en voksen.

Navnet på Tårne Kabale er knyttet til layoutet. Det er lavet i form af en trekant. Alle Pyramid solitaires "Ateya", "Egyptian", "Jungle", "Sheriff" og mange andre har de samme generelle regler. Forskellen ligger i baggrundsdesign, kort og små forskelle i brugerindstillinger. I nogle af dem er der tip, og en Joker er et universelt kort, der accepterer enhver valør.

TÅRNE KABALE Regler

Layoutet består af 28 kort og 10 kort på fundamentet. Kun denne nederste række kan foldes. Grundkortet vises nederst på skærmen. Du kan kun løse kabalen, hvis du finder kortet i faldende eller stigende rækkefølge. For eksempel, hvis der er en 9 i basen, så kan du dække den med enten en 10 eller en 8 af enhver farve. Så snart du fjerner et kort fra layoutet, bliver det automatisk et nyt basiskort! Når du løser Tower Solitaire, åbner du flere kort fra de øverste rækker.

Når spilleren sidder fast, kan han give et kort fra lageret. Vær forsigtig, kort deles ud af 3 og kan ikke genoptages. Heldigvis kan Tårne Kabale spilles med "Wild Card" (Joker). Det kan sættes på ethvert kort, og ethvert kort kan sættes på det.