7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

GOLF KABALE

Det er tid til at spille Golf Kabale online. Den klassiske version af spillet er tilgængelig gratis og uden registrering med det enkleste layout. Dette er det bedste valg for begyndere med enkle kort og uden timer. Du kan altid bruge knappen Fortryd.

I henhold til reglerne skal du rydde et spillerum, der består af 7 kolonner, der symboliserer huller. Hver har 5 kort med forsiden opad. Resten af dækket vender nedad og udgør fundamentet, og det øverste kort med forsiden op er kasseret.

GOLF KABALE Regler

Spil kabal ved at stable kort fra bordet i en bunke, hvis et kort rangerer et højere eller et lavere end det øverste kort på affaldet. For eksempel, hvis der er 6 på affaldet, kan du flytte en 5 eller en 7 af en hvilken som helst kulør derhen. Det kort, du flyttede, bliver det nye øverste og bestemmer betingelserne for at flytte kortene. Hvis der ikke er nogen passende værdi på bordet, skal du klikke på fundamentdækket.

Strategi

Prøv at samle sekvenser, hvor det maksimale antal kort fra bordet er involveret, og du kan kun gå en gang gennem basestunken. Der er ingen nulstillinger tilladt.

For lige værdier skal du vælge: - de længste rækker for at åbne adgang til følgende kort; - de mest forskellige kort, så der er flere chancer for at skabe en vellykket kombination.

Hvis du kan lide at spille klassiske patiens-spil: Klondike, Pyramid, kan du helt sikkert tilføje en unik Golf Kabale til listen. Nyd spillet!