7KABALEGRATIS.COM
Regler
Luk

YUKON KABALE

Velkommen til Yukon Kabale. Spil en gratis online version af spillet med en standardbunke på 52 kort. En usædvanlig og vanskelig test venter på dig. Ifølge statistikker er ikke alle forsøg på at løse Yukon Kabale succes. Nyd et praktisk onlinespil med muligheden for at annullere træk, hvilket betyder, at dine chancer for at vinde vokser. Gå i gang nu!

Yukon Kabale er et interessant kortspil, der udvikler evnen til at planlægge og analysere komplekse sekvenser. I Yukon Kabale kan du annullere et træk gratis og holde styr på spilletiden.

"Yukon" svarer til "7 Kabale", men hvis du er opmærksom, vil du straks forstå, hvad forskellen er. Spillet har ikke et lagerdæk. Alle kort deles straks ud til spillereglerne og delvist afsløres. Heldigvis kan du i Yukon Kabale flytte en hvilken som helst gruppe kort, så længe farverne skifter. For eksempel kan en gruppe med et fundament af en rød 2 kun flyttes til en 4 i en sort dragt.

YUKON KABALE Regler

Flyt alle kort til de fire fundamentbunker efter farve, begyndende med essene. På spilleområdet kan du flytte en hvilken som helst række kort (selv ikke bestilt). Den eneste betingelse for at flytte er skiftende farver i faldende rækkefølge. For eksempel kan en 10 spader (sort kort) kun acceptere en 9 i rød dragt. Du kan flytte konger til tomme celler. I dette spil kan du annullere dit træk. Der er også en tidstæller.

Før du begynder at spille Yukon Kabale, skal du opbygge din strategi. Din opgave er at udvide dine muligheder for sortering. Prøv at frigøre tomme celler for at flytte kongerne. Åbn kort med forsiden nedad så hurtigt som muligt. Jo flere kort der er på bordet, jo bredere er rækkevidden af tilgængelige værdier.